Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

PDH Emporio

Το 1946 ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, από τους Ιωάννη και Μαρία Χατζηγεωργίου, η εισαγωγική – εμπορική εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕ.

Η επόμενη γενιά της εταιρείας, Πέτρος και Δημήτρης Χατζηγεωργίου, τη μετονομάζουν σε PDH Εmporio, χαράσσοντας νέα πορεία για την εταιρεία σε διεθνές επίπεδο.

Με 4.000 τ.μ. ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, η PDH Emporio εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών συσκευών για το σπίτι και την προσωπική σας φροντίδα. Αντιλαμβανόμενη τις εξελίξεις της νέας εποχής και τις νέες εμπορικές ευκαιρίες και προκλήσεις που προκύπτουν, η PDH Εmporio σχεδιάζει τα επόμενα βήματα που αφορούν στον εκσυγχρονισμό της. Επενδύει στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, της μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας. Ακόμη, οργανώνει το δίκτυο πωλήσεων και προχωρά στο λανσάρισμα του ανανεωμένου brand οικιακών ηλεκτρικών μικροσυσκευών gruppe με αξιόπιστες αλλά και ταυτόχρονα πιστοποιημένες συσκευές καθώς και ανανεωμένες και ελκυστικές συσκευασίες.

Η PDH Εmporio, κάνοντας καίριες επιχειρηματικές κινήσεις, αναπτύσσει σημαντικές συνεργασίες με παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρείες, όπως με την Ισπανική CATA που κατασκευάζει απορροφητήρες, εστίες κουζινών, μπαταρίες και νεροχύτες αλλά και την ολλανδική Kleenair, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή βοηθητικών εξαρτημάτων για ηλεκτρικές σκούπες όπως ανταλλακτικές σακούλες, πέλματα κ.α. Με ευαισθησία ως προς τις ανάγκες των συνεργατών της και του τελικού καταναλωτή, η PDH Εmporio σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξή της, με σκοπό να παρέχει στο μέλλον ακόμη πιο ποιοτικά προιόντα και υπηρεσίες.

Στην PDH Εmporio οι ουσιαστικές συνεργασίες έχουν πάντα προτεραιότητα.