Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ποιότητα

Η διασφάλιση της ποιότητας.

Το υψηλό επίπεδο των επαγγελματιών της CATA και η μεγάλη ανησυχία για την κάθε λεπτομέρεια στην κατασκευή συμβάλουν στην διασφάλιση της ποιότητας. Η CATA έχει λάβει πιστοποιήσεις (ISO 9001, CCA **) οι οποίες και ενισχύουν την τεχνολογία και την ποιότητα μας.

Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο. Ένα βραβείο ποιότητας που λαμβάνουμε σε καθημερινή βάση: η ικανοποίηση των πελατών μας.

(** Πιστοποιητικό Cenelec.)

Η πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μας, η ευκολία της χρήσης τους και η αποδοτικότητά τους, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα σας κάνουν να απολαύσετε την τέχνη της μαγειρικής στην κουζίνα σας.
Τα ποικίλα τελειώματα και ο επιμελής σχεδιασμός των προϊόντων μας θα δημιουργήσει τέλεια αρμονία και συμμετρία στην Cata κουζίνα σας. Ο σχεδιασμός τους και το γεγονός ότι είναι τόσο απλο στη χρήση και τόσο εύκολοι στο καθάρισμά τους, θα σας οδηγήσει στο να απολαμβάνετε την ετοιμασία των αγαπημένων σας φαγητών.